skip to Main Content

Wat is MrApption?
MrApption is een interactieve reclameapp voor uw onderneming. Deze stelt u in staat om voor een grote groep gebruikers van de app in uw omgeving reclame te maken. Dit doet u door middel van het geven van een kassakorting en voor de laatste deelnemer het vergeven een prijs. De actie die u uitzet geldt maar voor een beperkt aantal deelnemers die u zelf bepaalt. Hierdoor kunt u gecontroleerd iets extra’s doen voor nieuwe of bestaande klanten.

Wat is een apption?
Een apption is een korte actie (action) met kenmerken van een veiling (auction). Het woord ‘App’ geeft aan dat alles zich via de mobiele telefoon voltooid. “Wie het eerst komt, wie het eerst maalt” is het enigste veilingprincipe dat gehanteerd wordt. Er wordt dus niet geboden met geld door de consumenten. Ook is er niet zoiets als ‘hoogste bieder’.

Welke bedrijven mogen meedoen met MrApption?
Elk bedrijf dat een geldig KvK nummer en een vast of mobiel verkooppunt heeft. Ook bedrijven die werken op locatie van deelnemers (klusjesman, loodgieter etc.) zijn geldige deelnemers voor de app. Bedrijven die alleen online werken worden niet toegelaten binnen de app.

Hoeveel apptions moet ik aanmaken?
Dat is helemaal aan u. U bent niets verplicht als u zich aanmeldt bij MrApption. U kunt er zoveel doen als u maar wil. Ook de tijd tussen apptions mag u zelf bepalen.

Hoe kan ik als bedrijf meedoen aan MrApption?
Voor bedrijven dient u de MrApption SE bedrijfsapp te downloaden. De app en het registreren is gratis. Hierna kunt u direct apptions gaan aanmaken in uw omgeving. Uw apptions zullen dan in de ‘MrApption’ cliëntapp voor gebruikers verschijnen. Binnen de SE app kunt u ook de status volgen van uw apptions.

Waar is een apption uit opgebouwd?
Een apption is opgebouwd uit een aantal aspecten:

– Een korting voor alle apptiondeelnemers (min 5%, of stijgend per 5%)
– Een prijs voor de laatste apption deelnemer (foto, titel en waarde van de prijs)
– Het aantal deelnemers (van 25 tot 150 deelnemers met een interval van 25)
– Het gebied voor de apption (straal vanaf uw verkooppunt: 1 km, 2 km, 3 km, 4 km, 5 km, 7,5 km of 10 km)
– De startdatum en starttijd van uw apption (max 1 week vooruit)

Hoe duur is een apption?
De prijs van een apption wordt bepaald door twee factoren:

1/ Het aantal deelnemers van uw apption (25 t/m 150 met een interval van 25)
2/ De straal van het apptiongebied (1 km, 2 km, 3 km, 4 km, 5 km, 7,5 km en 10 km)

Voor actuele prijzen van de apptions verwijzen wij u naar onze apption prijzenlijst.

Hoe betaal ik een apption?
Na het aanmaken van een apption rekent u direct af met iDEAL. Als de betaling succesvol is wordt uw apption direct toegevoegd aan de apptionlijst van de gebruikers. Indien een apption een aantal dagen later is ingepland, dan zal deze 24 uur van te voren vertoont worden in de apptionlijst van de gebruikers als status ‘gepland’.

Krijg ik een specificatie van mijn aangemaakte apptions?
Ja, u krijgt na iedere betaling van een apption een factuur en BTW bon in uw e-mail. Op de factuur staat ook informatie over uw apption.

Wat als ik wel korting wil geven maar niet over hele grote bedragen?
MrApption biedt u de mogelijkheid om een maximum bedrag aan te geven waarover de korting van toepassing is. Dit maximum bedrag kan de gebruiker dan zien in uw apption.

Wat moet ik als bedrijf verloten en welke korting moet ik geven?
Dat is helemaal aan u. Hoe creatiever en aantrekkelijker u de apption maakt, des te sneller uw apptions zullen gaan lopen. Tevens neemt de kans toe dat mensen hun voucher ook daadwerkelijk komen verzilveren.

Hoe weet ik welke mensen meegedaan hebben aan mijn apption?
Binnen uw MrApption SE app kunt u precies zien welke personen meegedaan hebben aan uw apptions d.m.v. hun naam en deelnamenummer. Deze worden onderin uw apption weergegeven. Deze lijst kunt u tevens gebruiken voor eventuele controle als deelnemers hun vouchers komen verzilveren.

Hoe herken ik een MrApption voucher?
Een MrApption voucher herkent u aan onze MrApption mascotte en logo. Tevens is er een bewegend element binnen deze voucher om namaak te voorkomen. Ook uw bedrijfsnaam en identitycode van uw apption zal zichtbaar zijn op de digitale voucher.

Hoe gaat het verzilveren van een voucher in zijn werk?
Iedere gebruiker krijgt bij deelname aan een apption een digitale voucher in hun voucherbox binnen de app. Als iemand bij u aangeeft dat hij of zij een apptionkorting heeft, vraagt u of ze hun digitale voucher willen tonen op hun mobiele telefoon. Bij het tonen kunt u controleren of het om een geldige voucher gaat. Ook kunt u hun weergavenaam en deelnamenummer bij twijfel controleren met uw deelnemerslijst die zichtbaar is in uw apption binnen uw SE app. Accepteer dus geen geprinte vouchers. Deze zijn ongeldig en kunnen gekopieerd zijn. U hoeft alleen vouchers te accepteren die visueel op de mobiele telefoon te zien zijn.

Hoelang is een voucher geldig?
Een voucher blijft 2 weken voor een deelnemer geldig. Dit staat ook aangegeven op hun voucher. Daarna zal de voucher bij de deelnemer uit hun voucherbox verdwijnen. Binnen deze tijd dient de voucher dus ook verzilverd te worden. Als u werkt op afspraak of met een agenda, dan kan het voorkomen dat een klant niet binnen de gestelde 2 weken geholpen kan worden. Dit is geen probleem zolang de afspraak maar binnen deze 2 weken bij u gemaakt wordt. Vraag bij het maken van de afspraak (al dan niet telefonisch) naar hun gebruikersnaam en welk deelnamenummer zij hadden in de apption. U kunt in uw MrApption SE app zien of het gaat om een geldige voucher. U kunt dan op het latere tijdstip alsnog de korting verrekenen of de prijs uitreiken. (zie verder de algemene voorwaarden).

Wat als iemand meerdere keren met dezelfde voucher langskomt of zijn telefoon doorgeeft aan andere klanten van mijn bedrijf?
U bent minimaal verplicht om de voucher één keer toe te passen voor iedere deelnemer. Daarna is het aan u om te bepalen of u een voucher meerdere keren wil accepteren van dezelfde deelnemer. Dus  hoeft niet maar mag wel. Wilt u dat iedereen maar één keer gebruik kan maken van hun voucher om doorgeven te voorkomen, dan raden wij u aan het deelnamenummer en weergavenaam te noteren op een stuk papier, zodat u en uw collega’s weten welke vouchers al gebruikt zijn. Voor het uitkeren van de prijs is registratie aan uw kant wel raadzaam.

Geldt de korting voor alles wat mijn onderneming aanbiedt aan consumenten?
Ja, als wij praten over apptionkorting dan praten wij over totale kassakorting. Deze regel is bewust bedoeld om te voorkomen dat een consument bij iedere onderneming met verschillende uitzonderingen wordt geconfronteerd. Heeft u al andere acties lopen, dan is dat geen probleem. U kunt in uw apption aangeven dat de korting niet geldt in combinatie met andere acties. Dit staat ook aangegeven op de vouchers van uw deelnemers.

Wat als ik mijn prijs of kortingen niet uitkeer aan de deelnemers?
Als wij klachten ontvangen van deelnemers over niet uitkeren van kortingen en/of prijzen dan zullen wij contact met u opnemen via e-mail. Bij klachten kunnen wij besluiten u (tijdelijk) uit te sluiten van MrApption.

Back To Top